Over Halal Vleescentrum

Halalkeur certificaat

Reeds in de jaren ’70 verkocht Daan Verschoor, met Verschoor Vee- en Vleeshandel, halal vlees aan de horeca. In samenwerking met Marokkaanse, Turkse en Surinaamse moskeeën. Als één van de eerste vleesspecialisten in Nederland. Onze diepgewortelde kennis en ervaring op het gebied van slachten volgens Islamitische normen is daardoor een feit.

Halal Vleescentrum met Eigen Slachthuis

Halverwege de jaren ’80 openden wij een eigen slachthuis. Sindsdien voorziet ons vleescentrum groothandels, horecagelegenheden en particulieren in heel het land van topkwaliteit vlees. Vandaag de dag komen de tweede en zelfs de derde generatie van onze allereerste particuliere afnemers nog altijd bij ons voor halal gecertificeerd vlees. Dit gegeven maakt ons trots. Deze rijke geschiedenis heeft geresulteerd in een hechte band tussen Halal Vleescentrum en de Nederlandse moslimgemeenschap.

Halal Vleescentrum

Verkoop A-Kwaliteit Vlees aan Particulieren

In maart 2009 vestigde Verschoor Halal Vleescentrum zich in het moderne pand aan de Achthovenerweg in Leiderdorp. Hier bevindt zich nu de winkel voor directe verkoop aan particulieren. Ons aanbod vindt u ook hier online!

  • 100% Halal
  • Kip, rund, kalf, lam, schaap en geit
  • Verkoop aan Particulieren
  • Slachting volgens Halalkeur
  • Parkeren voor de Winkel

 

Bezoek onze slagerij
Industrieterrein Lage Zijde
Achthovenerweg 15L, 2351 AX Leiderdorp

Aanmelden voor onze nieuwsbrief